A A A

Vizitele la liceu continuă!

26 Aprilie 2022 | 47

 

        La data de 22.04.2022, Liceul Teoretic „Boris Cazacu”  și  Liceul Teoretic ,,Mircea Eliade”  din orașul  Nisporeni au fost vizitate de către domnul Petru TRIBOI,  Vicepreședintele  Judecătoriei Ungheni. 

       Liceenilor li s-a vorbit despre activitatea per ansamblu al unei instanțe de judecată din Republica Moldova.

      Agenda de lucru al unui magistrat, repartizarea sarcinilor și atribuțiile coechipierilor din cadrul completului unui judecător, nivelul de încredere a cetățenilor în justiție  dar și contribuția instanțelor judecătorești de fond la înfăptuirea unei justiții echitabile au fost unele dintre cele mai mari curiozități ale tinerilor liceeni.

     De asemenea, fiecărui participant i-a fost oferite spre documentare broșurile informative   ,,Tot ce trebuie să știi despre Judecătoria Ungheni”  și ,,Portalul Național al Instanțelor de Judecată” 

     Informațiile prezentate pot fi studiate printr-un singur clic accesând cu ușurință Portalul  instanței https://instante.justice.md/ rubrica ,,INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC,, dar și ,,TRANSPARENȚĂ,, .

 

    Acest eveniment a fost realizat de către Judecătoria Ungheni cu  suportul Proiectului USAID Moldova „Instanțe Judecătorești Model”, având drept scop creșterea educației  juridice a  tinerilor, inclusiv și creșterea cunoștințelor privind accesul facil la justiție.

Judecătoria Ungheni 

USAIDMoldova 

#InstanteJudecatorestiModel

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!