A A A

Vizita colegială a angajaților Judecătoriilor Strășeni și Hîncesti la Judecătoria Model Ungheni

19 Martie 2024 | 66

La 18 martie 2024, Judecătoria Model Ungheni a avut o deosebită plăcere de-a fi gazda angajaților Judecătoriilor Strășeni și Hîncești participante în ce-a de-a doua etapă a Proiectului ,,Instanțe Judecătorești Model” însoțiți de reprezentanții acestuia din urmă.

Vizita respectivă a fost un bun prilej de a prezenta experiența Judecătoriei Ungheni pentru obținerea statutului de Instanță Judecătorească Model.

În cadrul ședinței au fost prezentate și descrise succint inovațiile implementate, succesele obținute, dar și rezultatele înregistrate în perioada anilor 2021-2023 la parcurgerea acestui proiect. Vizitatorii au fost informați despre implementarea practicilor de planificare și dezvoltare strategică a instanței, monitorizare continuă a performanței și comunicare eficientă cu justițiabilii și publicul larg. Totodată, colegilor li s-au comunicat și despre provocările întâmpinate în calea de accedere către statutul de Instanță Judecătorească Model.

Președintele interimar al Judecătoriei Ungheni a adus mulțumiri Proiectului ,,Instanțe Judecătorești Model” pentru susținerea constantă în acțiunile instanței întreprinse întru eficientizarea și consolidarea procesului de înfăptuire a justiției, precum și la alinierea la cele mai înalte standarde internaționale în domeniul excelenței judecătorești.

La fel, a fost organizat un tur ghidat prin edificiul instituției, unde au fost vizitate birourile de lucru ale angajaților, sălile de judecată, camera de audiere a minorilor, ș.a.

De asemenea, vizitatorii au fost încurajați de către conducerea instanței, de către corpul de magistrați, dar și de angajați să îndeplinească obiectivele propuse pentru a ca instanța lor să devină Instanță Judecătorească Model.

 

#JudecătoriaUngheniModel

#Instanțedejudecată_moldova

#USAIDMoldova

 

enlightenedPentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de:

 FACEBOOK , PAGINA WEB și INSTAGRAM       Mulțumim cetățenilor pentru încredereheart!