A A A

USAID promovează inclusivitatea​!

18 Mai 2023 | 44

enlightenedUSAID promovează inclusivitatea!


Dizabilitatea nu este un obstacol pentru educație, dar este necesară ajustarea continuă a procesului educațional ca acesta să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui copil. Află mai multe despre posibilitățile educaționale ale copiilor cu dizabilități din acest video   !!!

Acest material a fost realizat de Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități în cadrul Proiectului USAID Moldova „Instanțe Judecătorești Model”. Prin intermediul acestui proiect, USAID acordă asistență în vederea sporirii educației juridice a populației, precum și accesibilității, transparenței și eficienței sistemului judecătoresc.


enlightenedPentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK , PAGINA WEB și INSTAGRAM       Mulțumim cetățenilor pentru încredereheart!

#USAIDMoldova #ProiecteleUSAID #InstanteJudecatorestiModel #Judecătoria_Ungheni #EducatieInclusiva #DreptulLaEducatie

USAID Moldova CDPD Moldova Ministerul Justiției al Republicii Moldova Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești Judecătoria Ungheni Judecătoria Edineț Judecătoria Bălți Oficiul Avocatului Poporului Moldova