A A A

Un judecător în vizită la Liceul Teoretic ,,PROMETEU,,

19 Aprilie 2022 | 52

        La data de 18.04.2022, Liceul Teoretic „Prometeu” din s.Grozești r-nul Nisporeni a fost vizitat de către Vicepreședintele  Judecătoriei Ungheni , domnul Petru TRIBOI.

       Tinerii au participat activ la o discuție liberă cu judecătorul  instanței, de asemenea liceenii au fost antrenați într-o rundă cu  diverse întrebări și răspunsuri din domeniul jurisprudenței.

       „Elevii au manifestat un interes sporit privind accederea în funcție și  descrierea activității unui judecător, numărul dar și complexitatea cauzelor soluționate,  cele mai frecvente tipuri de contravenții și infracțiuni comise de cetățeni care parvin spre examinare la  Judecătoria Ungheni, nemijlocit și despre sancțiunile/pedepsele prevăzute de legislația în vigoare pentru încălcarea și comiterea acestora”, a menționat judecătorul Petru Triboi. 

          Acest eveniment a fost realizat de către Judecătoria Ungheni cu  suportul Proiectului USAID Moldova „Instanțe Judecătorești Model”, având drept scop creșterea educației  juridice a  tinerilor, inclusiv și creșterea cunoștințelor privind accesul facil la justiție.

Judecătoria Ungheni 

USAIDMoldova 

#InstanteJudecatorestiModel

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!