A A A

Simularea unui proces de judecată

08 Decembrie 2022 | 64

Judecătoria Ungheni a fost gazda vizitei unui grup de studenți de la facultatea de Drept, organizată cu suportul Proiectului „Consolidarea statului de drept și a mecanismelor anticorupție în Republica Moldova”.

În cadrul activității, Președintele Judecătoriei a adresat felicitări tinerilor, le-a urat succes și i-a încurajat să utilizeze numeroasele resurse academice disponibile pentru domeniul de formare profesională. De asemenea, Vasile Șchiopu le-a mulțumit viitorilor judecători, pentru dedicație, pentru exemplul minunat, dar și pentru prestația care a fost la cel mai înalt nivel.

Șapte voluntari anticorupție ai CNA au simulat un proces de judecată, la Ungheni. Ședința s-a încheiat cu o sentință de condamnare a inculpatei pentru obținerea ilicită a permisului de conducere.

Un proces de judecată, simulat de 17 voluntari anticorupție ai CNA și ai Agenției de administrare a instanțelor judecătorești, s-a desfășurat la Judecătoria Ungheni în cadrul activităților prilejuite de Săptămâna Anticorupție. Din numărul total de voluntari au fost selectați șapte studenți de la facultatea de Drept care au jucat rolurile de judecător, procuror, avocat, inculpat, grefier și martor, toți fiind implicați în judecarea unui dosar de trafic de influență.

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!   

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

#Ungheni