A A A

JUDECĂTORIILE UNGHENI, BĂLȚI ȘI EDINEȚ AU FĂCUT SCHIMB DE BUNE PRACTICI CARE LE AJUTĂ SĂ DEVINĂ INSTANȚE MODEL

08 Noiembrie 2022 | 57

Judecătoria Ungheni a împărtășit colegilor de la judecătoriile Bălți și Edineț ce practici aplică ca să devină instanță judecătorească model. Totodată, instanța a vorbit și despre provocările apărute în calea accederii către acest statut, în cadrul unei vizite colegiale a reprezentanților Judecătoriilor Bălți și Ungheni pentru a face un schimb de experiență.

„Am prezentat colegilor noștri ce rezultate am reușit să obținem în decurs de un an și jumătate în ceea ce ține de performanță, amenajarea instanței, comunicarea cu justițiabilii și publicul, facilități pentru persoanele cu dizabilități, precum și am trecut în revistă planurile pentru următorul an. Astfel, am văzut și unde putem colabora ca să obținem rezultate și mai bune în favoarea justițiabililor”, a declarat președintele Judecătoriei Ungheni, Vasile Șchiopu.

Cei prezenți la ședință au felicitat Judecătoria Ungheni pentru progresele obținute și au făcut și un tur al clădirii instanței pentru a vedea beneficiile organizării activității judecătoriei într-un sediu unificat.

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!   

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

#Ungheni