A A A

Conferința națională „Gestionarea fluxului de dosare și a volumului de muncă al judecătorilor” la cea de-a II-a ediție

31 Mai 2023 | 54

enlightenedLa 25 mai 2023 s-a desfășurat ce-a de-a doua ediție a Conferinței naționale cu privire la Gestionarea fluxului de dosare și a volumului de muncă al judecătorilor organizată în cadrul Proiectului ,,Instanțe Judecătorești Model”, la care au participat și reprezentanții Judecătoriei Ungheni.

enlightenedLa evenimentul organizat au fost menționate totalitatea acțiunilor întreprinse, reușitele și novațiile implementate în cadrul instanțelor naționale în decursul anului 2022 în vederea obținerii unui randament mai bun. S-a evidențiat că, în această perioadă, durata medie de soluționare a dosarelor în cadrul Judecătoriei Ungheni a constituit 154 zile, fiind în descreștere față de anul precedent (2021 – 179 zile).

„Gestionarea eficientă a dosarelor, calitatea serviciilor oferite justițiabililor și comunicarea eficientă cu aceștia a fost una dintre ideile menționate la întrunire drept realizare a Judecătoriei Ungheni în anul 2022” a spus președintele interimar al instanței, Petru Triboi.


enlightenedPentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK , PAGINA WEB și INSTAGRAM       Mulțumim cetățenilor pentru încredereheart!

USAID Moldova

Ministerul Justiției al Republicii Moldova

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești Judecătoria Bălți Judecătoria Edineț JURIDICE MOLDOVA Monitorul Justiției MD Oficiul Avocatului Poporului Moldova News.Ungheni.org Unghiul Expresul Albasat

#InstanțeJudecătoreștiModel

#Instanțedejudecată_moldova

#ProiecteleUSAIDMoldova

#ProiecteleUSAID

#Judecătoria_Ungheni