A A A

Avocatul Poporului în vizită la Judecătoria Ungheni

24 Mai 2023 | 48

La 23 mai 2023, Avocatul Poporului, Ceslav Panico alături de adjuncta Oxana Gumennaia, consiliera Daniela Stegărescu și consultanta principală a Direcției gestionare și investigarea cererilor, Ecaterina Șaporda, s-au aflat într-o vizită documentară la mai multe instituții din raionul Ungheni, printre care și judecătoria.

Vizita a avut drept scop cunoașterea situației și familiarizarea cu problemele întâmpinate de autoritățile din regiune privitor la respectarea drepturilor omului.

În cadrul întrevederii reprezentanții Ombudsmanului, de comun acord cu administrația instanței judecătorești, au dialogat despre eficiența acțiunilor și măsurilor întreprinse în vederea asigurării respectării drepturilor omului, provocările întâmpinate, dar și succesele obținute, inclusiv, ca judecătorie prietenoasă justițiabililor.

La fel, au fost puse în discuție nivelul de conlucrare și cooperare între instituție și Oficiul Avocatul Poporului, infrastructura instanței judecătorești, randamentul examinării și soluționării cauzelor, organizarea judecătorească, evenimentele desfășurate în cadrul Proiectului ,,Instanțe Judecătorești Model”, calitatea serviciilor prestate și importanța comunicării cu justițiabilii.

USAID Moldova

Ministerul Justiției al Republicii Moldova

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești

Uniunea Avocatilor din Republica Moldova

JURIDICE MOLDOVA

Monitorul Justiției MD

Expresul

Unghiul

News.Ungheni.org

Albasat

#instanțedejudecată_moldova

#instanțejudecătorești_moldova

#Judecătoria_Ungheni

enlightenedPentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK , PAGINA WEB și INSTAGRAM       Mulțumim cetățenilor pentru încredereheart!