A A A

ATELIER „Integritatea: precondiție pentru prevenirea riscurilor de corupție”

24 Octombrie 2022 | 38

Cel de-al II-lea atelier de lucru cu genericul „Integritatea: precondiție pentru prevenirea riscurilor de corupție” s-a desfășurat la 12 octombrie 2022, în cadrul Judecătoriei Ungheni, cu scopul promovării integrității în rândurile funcționarilor publici.

În cadrul instruirii, 52 de salariați s-au familiarizat cu procedeele evaluării integrității instituționale, cu regimul juridic al conflictelor de interese, cu etica și deontologia profesională a angajaților instanțelor de judecată și cu mecanismul de protecție al avertizorilor de integritate.

Formatorii din cadrul entităților de profil - Centrul Național Anticorupție, Autoritatea Națională de Integritate, Oficiul Avocatul Poporului, prioritar s-au axat pe cazuri practice, acestea fiind analizate și discutate interactiv cu participanții.

Menționăm că, seminarul dat este parte a unei serii de instruiri organizate de către Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești, cu suportul USAID Moldova, Proiectul „Instanțe judecătorești model”.

 

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!   

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

#Ungheni