A A A

Accesul la justiție a Persoanelor cu Dizabilități

04 Mai 2022 | 16

Ce reprezintă serviciile juridice asigurate de stat? Cum poate fi solicitată asistența juridică primară prin intermediul parajuriștilor? În ce situații se poate apela la serviciile de asistență juridică oferite de Consiliul Național de Asistență Juridică Garantată de Stat? Răspunsul la aceste întrebări pot fi găsite în al doilea infografic, dedicat tematicii Accesul la servicii juridice gratuite pentru persoanele cu dizabilități. 

 

Gheorghe Bosîi, autorul prezentării vizuale, a descris, în mod schematic și ușor de înțeles, condițiile care trebuie întrunite pentru a beneficia de serviciile juridice. El a inclus și etapele care trebuie parcurse de persoanele cu dizabilități, precum și instituțiile la care se pot se pot adresa pentru asistență juridică.

 

Infograficul este diseminat în contextul campaniei naționale de comunicare despre accesul la justiție a persoanelor cu dizabilități. Campania se desfășoară în cadrul proiectului ”Suport în dezvoltarea și implementarea politicilor privind accesul la justiție pentru persoanele cu dizabilități”, implementat de Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, cu suportul USAID Moldova

 #InstanteJudecatorestiModel

Judecătoria Ungheni

USAIDMoldova 

#InstanteJudecatorestiModel

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!