A A A

25.10.2022 Ziua Ușilor Deschise

01 Noiembrie 2022 | 51

În fiecare an la 25 Octombrie, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile, în incinta Judecătoria Ungheni se desfășoară Ziua Ușilor Deschise, eveniment destinat publicului larg interesat de activitatea per ansamblu al instanței.

În acest an, drept vizitatori dornici de-a se familiariza cu și despre organul competent împuternicit să înfăptuiască justiția echitabilă au fost tinerii liceeni însoțiți de către conducătorii lor din municipiul Ungheni din cadrul liceelor teoretice ,,Mihai Eminescu”, ,,Gheorghe Asachi” și ,,Vasile Alecsandri”.

Tinerilor vizitatori li s-a vorbit despre importanța și provocările profesiei de judecător, etapele care urmează a fi parcurse pentru a accede în această funcție, le-a fost explicat în ce constă activitatea instanței de judecată, precum și care sunt regulile de conduită în judecătorie.

Elevii au manifestat un interes sporit la această întrunire și au dat o multitudine de întrebări pentru a afla cât mai multe despre activitatea zilnică a unui judecător, a personalului instanței, dar și a Judecătoriei Ungheni în general.

Tinerii au participat la un tur ghidat prin clădirea instanței, fiind informați despre structura organizatorică a unei judecătorii, au vizitat sălile de ședințe și au discutat cu trei judecători ai instanței.

Judecătoria Ungheni susține astfel de activități și este deschisă pentru toți!!!

Pentru o informare constantă și  veridică urmăriți paginile  noastre oficiale de FACEBOOK  și INSTAGRAM      

Vă mulțumim că ne sunteți alături!   

#InstanteJudecatorestiModel

#Judecătoria_Ungheni

#instanțedejudecată_moldova

#Ungheni