A A A

05 iulie 2024 - ședință lucrativă la sediul Judecătoriei Ungheni

09 Iulie 2024 | 22

La 05 iulie 2024, la sediul Judecătoriei Ungheni, s-a desfășurat o ședință lucrativă cu participarea judecătorilor din cadrul instanței de judecată, a membrului Consiliului Superior al Magistraturi, Vasile Șchiopu, a reprezentanților Proiectul ,,Prevenirea și combaterea crimelor motivate de prejudecată în Moldova” implementat de Millennium Partners, a avocaților, procurorilor și angajaților Inspectoratului de poliție Ungheni.

Întrunirea stabilită a avut ca tematică „Infracțiuni săvârșite din prejudecată”, fiind moderată de Igor Dolea, doctor habilitat în drept, profesor universitar la Catedra drept procesual penal și criminalistică din cadrul Universității de Stat din Moldova.

La eveniment, s-au mai discutat aspecte ce țin de examinarea cauzelor în instanța de judecată, provocări, dar și soluții pentru o colaborare eficientă și durabilă cu principalii actori implicați la înfăptuirea justiției.

Mulțumim participanților pentru implicare activă, pentru sugestii și buna colaborare pe care o menținem de-a lungul timpului întru soluționarea problemelor ce apar în actul de înfăptuire a justiției.

Consiliul Superior al Magistraturii

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești

Procuratura raionului Ungheni

Inspectoratul de Poliție Ungheni

Uniunea Avocatilor din Republica Moldova

#Instanțedejudecată_moldova

#JudecătoriaUngheniModel